دکتر فتح طاهری در گفتگو با خبرگزاری ایسنا اشتغال به کار ۷۵ درصد از دانشآموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی را نتیجه این دو ویژگی کلیدی عنوان کرد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین در گفتگو با خبرگزاری ایسنا گفت: رشتههای تخصصی و آموزشهای مهارتی دو ویژگی متمایز دانشگاه جامع علمی کاربردی است.
به گزارش خبرنگار سرویس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین و به نقل از خبرگزاری ایسنا، دکتر علی فتحطاهری در خصوص تمهیدات دانشگاه در مقابله با شیوع ویروس کرونا در سال تحصیلی جدید اظهار کرد: رویکرد دانشگاه در سال تحصیلی جدید برای مدیریت شرایط موجود استفاده از بستر آموزش مجازی برای دروس نظری است ولی به جهت حفظ کیفیت آموزشی برای دروس عملی و کارگاهی کلاسهای حضوری با رعایت پروتکلهای بهداشتی پیشبینی شده است، همچنین برای کلاسهایی که تعداد زیادی دانشجو حضور دارد این موضوع با گروهبندی دانشجویان مدیریت خواهد شد.
وی با بیان اینکه در دانشگاه جامع علمی کاربردی ۶۰ درصد دروس بهصورت عملی و کارگاهی ارائه میشود، عنوان کرد: تفاوت دانشگاه جامع علمی کاربردی با سایر دانشگاههای کشور علاوه بر تخصصی بودن رشتههای تحصیلی، مهارت محور بودن آموزشهاست که اشتغال به کار ۷۵ درصد از دانشآموختگان این دانشگاه درنتیجه این دو ویژگی کلیدی است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین رشتههای دوخت و تکنولوژی لباس، امور بورس، رباتیک، عکاسی، تربیت مربی پیشدبستانی، امداد و نجات شهری، خدمات مشاوره معاملات خودرو، تکنیکهای فروش، مربیگری آمادگی جسمانی، پرورش گیاهان داروئی و معطر، پرورش زنبورعسل و حراست فیزیکی را از جمله رشتههای متمایز دانشگاه در مقایسه با سایر دانشگاهها عنوان کرد.
وی با تأکید بر اهمیت آموزش مهارتی در اشتغال دانشآموختگان، به برنامه دانشگاههای تراز اول کشور همچون دانشگاه تهران برای آموزش مهارتی دانشجویان از طریق گذراندن ۲۰ واحد درسی در رشتهای دیگر اشاره و خاطرنشان کرد: در حال حاضر دانشجویانی در دانشگاه جامع علمی کاربردی داریم که علیرغم داشتن یک مدرک کارشناسی یا کارشناسی ارشد، در یک رشته مهارتی در مقطع کاردانی و کارشناسی مشغول به تحصیل و کسب مهارت هستند که این موضوع مایه افتخار دانشگاه است.
فتحطاهری در پایان از امکان تحصیل دانشجویان در این دانشگاه در ۹۸ رشته مهارتی خبر داد و افزود: از این تعداد ۶۲ رشته مربوط به مقطع کاردانی و ۳۶ رشته دیگر مربوط به مقطع کارشناسی است که در پذیرش مهرماه سالجاری توسط ۱۰ مرکز آموزش علمی کاربردی تحت نظارت دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین ارائه شدهاند. وی بابیان اینکه در سال گذشته علیرغم اینکه اکثر دانشگاههای کشور با کاهش پذیرش دانشجو روبهرو شدند، تصریح کرد: ما در سال گذشته باوجود کاهش تعداد متقاضیان تحصیل در دانشگاه، شاهد افزایش حدود ۲۰ درصدی دانشجو در دانشگاه جامع علمی کاربردی بودیم که نشان از اقبال جامعه به سمت آموزشهای کاربردی و مهارتمحور است.
گفتنی است بنا بر اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور ثبتنام برای پذیرش دانشجویان در مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته دانشگاه جامع علمی کاربردی که از ۱۱ شهریورماه آغاز شده است تا روز پنجشنبه ۲۷ شهریورماه ادامه خواهد داشت و متقاضیان میتوانند به آدرس اینترنتی این سازمان به آدرس www.sanjesh.org مراجعه کنند.