
مسئول عقیدتی سیاسی بسیج دانشجویی استان قزوین گفت: استاد مطهری بهترین معمار تفکر انقلاب اسلامی بود و از آنجا که سپاه و بسیج وظیفه دفاع از انقلاب و دستاوردهای آن را برعهده دارند بنابراین باید استفاده از اندیشه های آن شهید در سرلوحه کار سپاهیان و بسیجیان باشد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی /علی غیاثوند مسئول عقیدتی سیاسی بسیج دانشجویی استان قزوین گفت: استاد مطهری بهترین معمار تفکر انقلاب اسلامی بود و از آنجا که سپاه و بسیج وظیفه دفاع از انقلاب و دستاوردهای آن را برعهده دارند بنابراین باید استفاده از اندیشه های آن شهید در سرلوحه کار سپاهیان و بسیجیان باشد.
وی افزود: هفته عقیدتی و سیاسی در بسیج و سپاه، بهترین فرصت برای تبیین ارزش های انقلابی و ترویج فرهنگ تعلیم و تربیت دینی بوده و در واقع فرصت مغتنمی برای برجسته کردن تفکرات و اندیشه های شهید استاد مرتضی مطهری و تلاشهای علمی آن شهید بزرگوار در عرصه های تعلیم و تربیت، اخلاق، معرفت و بصیرت است.
