دکتر فتح طاهری رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین در دیدار با سرتیپ علی ابراهیمی فرمانده انتظامی استان گسترش آموزش علوم کاربردی و روزآمد در افزایش اقتدار پلیس را مهم توصیف کرد.

دکتر فتح طاهری رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین روز چهارشنبه ۲۴ دی‌ماه با حضور در فرماندهی انتظامی استان قزوین با سرتیپ علی ابراهیمی دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش خبرنگار سرویس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین، دکتر فتح طاهری در این دیدار با اشاره به اینکه با تاسیس مرکز آموزش علمی کاربردی فرماندهی انتظامی استان قزوین حلقه ارتباطی دانشگاه و نیروی انتظامی محکم‌تر از پیش خواهد شد، اظهار داشت: امیدواریم با حمایت همه جانبه فرماندهی انتظامی استان این مرکز آموزشی نوپا که با ارائه رشته‌های تخصصی و متناسب با ماموریت پلیس آغاز به کار کرده است به عنوان یکی از مراکز آموزشی با کیفیت جایگاه خود را در سطح استان پیدا کند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین با تاکید بر اینکه تجهیز نیروی انسانی به دانش کاربردی و روزآمد یکی از ارکان افزایش اقتدار پلیس است، افزود: خوشبختانه ظرفیت دانشگاه جامع علمی کاربردی در ارائه رشته‌های کاربردی و امکان برگزاری دوره‌های کوتاه مدت و پودمانی در مراکز آموزشی تحت نظارت این دانشگاه فرصت مناسبی در اختیار فرماندهی انتظامی استان قرار می‌دهد تا از این بستر برای رفع نیازهای آموزشی پرسنل خود و تامین نیروی انسانی جدید استفاده نماید.

سرتیپ علی ابراهیمی فرمانده جدید انتظامی استان قزوین نیز در این دیدار ضمن قدردانی از حضور رئیس دانشگاه و هیات همراه ایشان، اظهار داشت: با توجه به تجربه‌ای که پیش از این در راه‌اندازی مرکز آموزش علمی کاربردی فرماندهی انتظامی استان آذربایجان غربی داشته‌ام با ساختار دانشگاه جامع علمی کاربردی و ماموریت نظام آموزش مهارتی آشنا هستم و از زمان حضور در استان قزوین تلاش کردم با برگزاری نشست‌های جداگانه با فرمانده سپاه استان و فرمانده لشکر ۱۶ زرهی قزوین ظرفیت این مرکز آموزشی را در آموزش پرسنل شاغل در سپاه و ارتش و خانواده این عزیزان معرفی نمایم.

سرتیپ ابراهیمی با بیان اینکه کار در حوزه آموزش عالی عشق و علاقه و پیگیری مجدانه می‌طلبد، اضافه کرد: با برنامه‌ریزی صورت گرفته توسط مرکز آموزش علمی کاربردی فرماندهی انتظامی استان قزوین بنا داریم از ظرفیت‌های کانون وکلای دادگستری و کانون کارشناسان رسمی دادگستری استفاده کنیم. وی تاکید کرد حضور مدرسان کارآزموده و تراز اول در این مرکز فرصت مناسبی را برای نیروی انتظامی فراهم می‌سازد تا بتواند از آن برای کمک به روند تشکیل و تنظیم پرونده‌های کارشناسی دستگاه قضا استفاده نماییم.

گفتنی است مرکز آموزش علمی کاربردی فرماندهی انتظامی استان قزوین از نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ با جذب دانشجو در سه رشته کاردانی حرفه‌ای انتظامات و حراست فیزیکی، کاردانی حرفه‌ای حقوق گرایش امور ضابطین قضایی و کاردانی حرفه‌ای کشف و پی‌جویی سرقت آغاز به کار کرده است.