در مراسم اختتامیه رویداد شتاب ایمنی و امداد و نجات که به همت مرکز آموزش علمی کاربردی جمعیت هلال احمر استان قزوین برگزار شد پنج ایده برگزیدۀ هیات داوران این رویداد معرفی شد.

به گزارش خبرنگار سرویس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین، مراسم اختتامیه رویداد شتاب (استارتاپی) ایمنی و امداد و نجات که به همت مرکز آموزش علمی کاربردی جمعیت هلال احمر استان قزوین و با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی و جمعیت هلال احمر استان انجام شد، روز دوشنبه ۲۰ بهمن‌ماه در سالن جلسات دانشگاه برگزار شد.

دکتر فتح طاهری رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین در این مراسم که با حضور مدیرعامل جمعیت هلال احمر، مدیر کل حفاظت محیط زیست و رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قزوین برگزار شد، با اشاره به اینکه رویدادهای شتاب در راستای توجه دانشگاه‌ها به علوم کاربردی و نقش آن‌ها در حل معضلات جاری کشور برگزار می‌شود، گفت: در اعصار گذشته علم در چارچوب رفع جهلِ بشریت ارزش و اهمیت می‌یافت ولی در عصر جدید علم نقش دیگری یافته و در خدمت آسایش بشر قرار گرفته لذا اهمیت علوم کاربردی نسبت به گذشته دوچندان شده است. وی افزود: تغییر رویکرد و سیاست همه دانشگاه‌ها در محور قرار دادن علوم کاربردی و توجه به ابزارهای لازم برای توسعه آن مویّد اهمیت این موضوع است و این در حالی است که رسالت دانشگاه جامع علمی کاربردی از بدو تاسیس توسعه علوم کاربردی و فرهنگ کارآفرینی بوده است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین با تاکید بر اینکه برای برداشتن گام‌های بلند باید عوامل متعددی به درستی در کنار یکدیگر قرار گیرند، اظهار داشت: برای نقش‌آفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جمعیت هلال احمر قزوین در حل معضلات حوزه ایمنی و امداد و نجات استان، سه ضلع انگیزه بالای رئیس و همکاران ایشان در مرکز، حمایت‌های بی‌دریغ آقای دکتر آصفی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قزوین و سیاست‌های راهبردی دانشگاه جامع علمی کاربردی در توسعه مراکز نوآوری و ایجاد انجمن‌های علمی به خوبی در کنار هم قرار گرفته است که امیدوارم این شرایط تا حصول نتایج درخشان استمرار داشته باشد.

پیش از سخنان دکتر فتح طاهری، دکتر نگار صدریا رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جمعیت هلال احمر قزوین و دبیر برگزاری این رویداد با ارائه گزارشی از برگزاری رویداد شتاب (استارتاپی) ایمنی، امداد و نجات اظهار داشت: داوران این رویداد با توجه به شاخص‌های عملیاتی بودن و نوآورانه بودن ایده و یا محصول، تطابق با محورهای ارائه شده و همچنین متناسب با ماموریت‌های جمعیت هلال احمر ایده‌های برتر را برگزیدند که در نهایت از پنج ایده در این مراسم تقدیر بعمل خواهد آمد.
دبیر برگزاری رویداد شتاب ایمنی و امداد و نجات افزود: این رویداد با هدف ایده یابی و ایجاد مشارکت اجتماعی در راستای تولید فناوری‌های امداد و نجات، توسعه استارتآپ‌های فناورانه حوزه امداد و نجات، شناسایی استعدادها و هدایت ایشان به تولید محصولات امداد و نجات، ترویج فرهنگ کارآفرینی و ایجاد کسب ‌و کار فناورانه، ایجاد بانکی از ایده‌های مرتبط با محورهای موضوعی رویداد، توسعه فضای کار تیمی، تعامل، همفکری و خلاقیت در راستای تولید محتوای امداد و نجات برگزار شد.

صدریا در پایان، برگزاری این رویدادها را فرصت مناسبی برای تمامی علاقمندان در استان و کشور دانست تا ضمن آشنایی با ماهیت این قبیل رویدادها، در حوزه کارآفرینی، ایده پردازی و دیگر مفاهیم مرتبط اطلاعات لازم را کسب کنند.

در خاتمه این مراسم علاوه بر معرفی و اهدای هدایا به ایده‌های برگزیده، از هیات اجرایی رویداد، داوران و کلیه صاحبان ایده که در برگزاری این رویداد مشارکت داشته‌اند با اهدای لوح تقدیر قدردانی شد.

گفتنی است در رویداد شتاب (استارتاپی) ایمنی و امداد و نجات که در محورهای «مدیریت بحران در سوانح طبیعی و غیرطبیعی» و «فناوری‌های نوین در ایمنی و بحران»، «شبیه‌سازهای امداد و نجات» و «آموزش‌های شهروندی» برگزار شد ۱۹ طرح ارائه شد که پس از بررسی هیات داروان این رویداد از این میان طرح‌های «کلاه کاسکت ایمن»، «تسمه نگهدارنده آتش نشانی»، «سامانه Rescue Plus»، «اپلیکیشن مدیریت بحران» و «غواصی سبک» به عنوان ۵ طرح برگزیده انتخاب شدند.