مراسم افتتاحیه مرحله استانی کرسی های آزاد اندیشی با حضور مدیران، استادان و دانشجویان و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در سالن آمفی تئاتر علامه رفیعی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش خبرنگار سرویس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد محبی، رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان قزوین، ضمن تبریک اعیاد ماه مبارک رجب در سخنانی با تشکر از حجت الاسلام و المسلمین صفی خانی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه به دلیل برگزاری این کرسی ها، به اهمیت برگزاری آن اشاره کرد و گفت: برگزاری این کرسی ها، تجلی برجسته شدن تفکر اهل بیت (ع)، امام (ره) و مقام معظم رهبری است.

وی افزود: برگزاری کرسی های آزاد اندیشی مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده و ایشان از چند سال قبل این موضوع را جزو مطالباتشان از دانشگاه ها مطرح کردند.

 حجت الاسلام والمسلمین محبی یادآور شد: دانشگاه ها به عنوان اهرمی هدایت گر در جامعه، باید در فضایی علمی، مشکلات جامعه را در قالب بحث های علمی به مباحثه بگذارند؛ مطمئنا برگزاری این کرسی ها منشا خیر و برکت برای جامعه خواهد بود.

وی تصریح کرد: دانشجویان به عنوان مدیران آینده کشور مطرح هستند و برگزاری کرسی های آزاد اندیشی زمینه رشد، بالندگی، تربیت، استعداد و منابع انسانی که مهم ترین مولفه در پیشرفت جامعه است را محقق می سازد.

حجت الاسلام والمسلمین محبی در پایان گفت: اگر اسلام و مذهب تشیع در جهان در حال رشد است به دلیل اهتمام و تلاش فراوان عالمان و دانشمندان دینی بوده که در قالب مباحثه، مناظره و چاپ کتاب سعی در انتشار عقاید دینی در جهان داشته اند؛ به همین دلیل، نفوذ سلاحِ اندیشه، گفتگو و مناظره، از سلاح نظامی بیشتر است.

در ادامه، مرحله استانی کرسی های آزاد اندیشی در این دانشگاه آغاز به کار کرد و در اولین کرسی با موضوع “مشکلات کنونی اقتصادی جامعه نتیجه تحریم هاست” تیم اقتصاد کارآمد به سرگروهی سید علی اصغر توکلی به عنوان موافق و تیم هلال سرخ به سرگروهی میثم اسدی به عنوان منتقد، نظرات و دلایل خود را ارائه و بیان کردند که در پایان پس از جمع بندی امتیازات از سوی هیات داوران و کارشناس مجری، تیم اقتصاد کارآمد با کسب امتیاز ۱۵.۵۰ به مرحله بعد راه پیدا کرد.

در دومین کرسی با موضوع “پایبند نبودن آمریکا به برجام نشان داد که سیاست مذاکره با آمریکا از همان اول اشتباه بود” تعیین شده بود، که تیم “معماری، صدر اندیشه” به سرگروهی عبداللهی اوانکی به عنوان موافق این موضوع به علت انصراف تیم “سین مثل سیاست” به سرگروهی عبدالله عبداللهی که قرار بود به عنوان منتقد در این کرسی حضور پیدا کنند، به عنوان تیم برگزیده از سوی هیات داوران انتخاب و به مرحله بعد راه یافت. اما طبق آیین نامه این تیم به ارائه نظرات و دلایل خود پرداخت و از سوی هیات داوران امتیاز ۱۷ را به دست آورد.

هیات داوران دو کرسی اول را دکتر اسلام رجبعلی، دکتر محمد خطیری و دکتر حسین کاظمی از استادان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و تاکستان عهده دار بودند و دکتر مهران چگینی و علیرضا گلدوزها، از استادان این دانشگاه به عنوان کارشناس مجری مسئولیت اداره این کرسی ها را برعهده داشتند.

در سومین کرسی نیز که با موضوع “در دانشگاه های کشور آزادی بیان و امکان فعالیت سیاسی وجود دارد” از سوی عوامل اجرایی مشخص شده بود، تیم سوم خرداد به سرگروهی محمدرضا عزیزمحمدی به عنوان موافق و تیم اندیشه های امام و رهبری به سرگروهی سید ابوالفضل سید حقیقی به عنوان منتقد، نظرات و دلایل خود را ارائه و بیان کردند که در پایان پس از جمع بندی امتیازات از سوی هیات داوران و کارشناس مجری، تیم سوم خرداد به سرگروهی محمدرضا عزیز محمدی با کسب امتیاز به مرحله بعد راه پیدا کرد.

در چهارمین و آخرین کرسی روز اول نیز که با موضوع “انقلاب اسلامی به مردم جرات انتقاد از مسئولان را بخشید” برگزار شد، تیم پاراف به سرگروهی امیرحسین داودپور به عنوان موافق و تیم شهید چمران به سرگروهی علی شیخی به عنوان منتقد به بیان نظرات و دلایل خود پرداختند که در پایان تیم ؟ با کسب ؟ امتیاز به عنوان تیم برگزیده به مرحله بعد راه یافت.

هیات داوران کرسی های سوم و چهارم به عهده دکتر سیده زهرا موسوی، دکتر محمد خطیری و استاد جلال فارسی از استادان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و تاکستان بود و علیرضا گلدوزها، از استادان این دانشگاه به عنوان کارشناس مجری مسئولیت اداره این کرسی ها را برعهده داشت.