نشست مجازی با عنوان “بررسی نقش سردار سلیمانی در قدرت خارجی کشور” با تلاش بسیج کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار سرویس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد محبی، رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان قزوین، به عنوان سخنران این نشست، ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت علی(ع) و با گرامی داشت یاد و خاطره شهید سپهبد سلیمانی در سخنانی به بررسی نقش وی در ایجاد امنیت پایدار در منطقه خاورمیانه پرداخت و گفت: اهمیت و تاکید ویژه این شهید بزرگوار به مسائل دینی و شرعی، مقبولیت و حسن اعتماد مردم منطقه به ایشان، حضور به موقع و موثر در جبهه های مقاومت، حمایت از گروه های مردمی و همچنین همکاری های ایشان با دولت در جهت تقویت دیپلماسی کشور از مهم ترین دلایل اثرگذاری شهید سلیمانی در قدرت خارجی کشور در منطقه بوده و سخنان اخیر وزیر خارجه که در قالب فایل صوتی منتشر شده نادرست است.

در ادامه این نشست، دکتر اصغر کشت کار، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات برای همکاران گفت: از حجت الاسلام و المسلمین محبی، رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان قزوین برای سخنرانی در این نشست مجازی تقدیر و تشکر می کنم.

وی در پایان با تشکر از بسیج کارکنان و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برای برگزاری این نشست گفت: شهید سلیمانی عمر پر برکت شان را صرف خدمت به اسلام، کشور و ولایت فقیه کردند و امیدوارم با از بین رفتن این ویروس منحوس، بتوانیم همایش های باشکوهی را با حضور استادان، کارکنان و دانشجویان و با دعوت از سخنرانان برجسته در این دانشگاه برگزار کنیم تا ابعاد مختلف زندگی این شهید بزرگوار برای نسل جوان تبیین و شناسانده شود.