دکتر عباسی در جشنواره تجلیل از مدرسان برتر دانشگاه در استان قزوین، افزایش سهم دانشگاه در تربیت منابع انسانی مورد نیاز در توسعه استانها و ارتقای هویتمداری و مسئولیتپذیری را از اهداف کلان این سند عنوان کرد.
دکتر سلیمان عباسی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در جشنواره تجلیل از مدرسان برتر دانشگاه علمی کاربردی استان قزوین اظهار داشت: در حال حاضر ۳۴ هزار و ۷۵۹ مدرس در دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور فعالیت میکنند که از این تعداد ۲۵ هزار مدرس فعال هستند.
دکتر عباسی در ادامه این مراسم که امروز یکشنبه ۲۶ اردیبهشتماه در سالن جلسات دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین برگزار شد، ضمن قرائت متن پیام دکتر محمدحسین امید ریاست عالی دانشگاه اظهار داشت: با اجرای طرح پالایش و ساماندهی مدرسان علمی کاربردی میتوان با قاطعیت عنوان نمود که امروز همه مدرسان دانشگاه برتر و شایسته تقدیر هستند ولی به جهت شرایط حاکم بر دانشگاه مقرر شد تا سقف ۱ درصد از مدرسان فعال به کمیته مرکزی جشنواره در سازمان مرکزی دانشگاه معرفی و کارنامه فعالیتشان برای ارزیابی نهایی مورد بررسی قرار گیرد. وی افزود: خوشبختانه استان قزوین از ۱۰۰ درصد از ظرفیت اختصاص یافته شده به استانها استفاده کرد و امروز ۶ مدرس از این استان به عنوان مدرسان برتر معرفی و از ایشان تجلیل خواهد شد.
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی بیان کرد: در این مدت تلاش شد تا با تدوین شاخص های منطقی، قابل سنجش و متناسب با شرایط دانشگاه بتوانیم فعالیتهای مدرسان را در سه محور فعالیتهای آموزشی، پژوهشی و فرهنگی بسنجیم که به همین منظور همه توان دانشگاه در یک بازه زمانی محدود به کارگیری شد.
دکتر عباسی افزود: اهداف کلان دانشگاه جامع علمی کاربردی با توجه به سند ۵ ساله دوم متمرکز بر افزایش سهم دانشگاه به عنوان تربیت کننده منابع انسانی مورد نیاز در توسعه استانها خواهد بود و در این میان ارتقای هویتمداری و مسئولیتپذیری نقشی محوری خواهد داشت. وی اضافه کرد: تلاش ما این بوده است که دانشگاه پویا، چابک و کارآفرین باشد و بتوانیم در سطح بین المللی فعالیت کنیم که امروز شاهد برداشتن گامهایی ارزشمند در این بخش هستیم.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی خاطرنشان کرد: توسعه هدفمند و گفتمان مهارتآموزی، اجرای مصوبه شورای عالی اداری مبنی بر حذف مراکز آموزشی دولتی، اجرای طرح پالایش مدرسان، اساسنامهدار کردن مراکز آموزشی، طرح سطحبندی مراکز، توجه به توسعه مراکز نوآوری از برنامههای شاخص دانشگاه در طی ۵ سال گذشته بود که برای تحقق اهداف بلند مدت دانشگاه در نظر گرفته شده است و به زودی شاهد تاثیرات این نگرش در زیرنظام آموزش عالی مهارتی خواهیم بود.
در ادامه برنامههای این جشنواره از مدرسان برتر استانی و مدرسان شایسته تقدیر مراکز آموزشی با اهدای لوح تقدیر و هدیه تجلیل به عمل آمد.
گفتنی است در جشنواره تجلیل از مدرسان برتر دانشگاه علاوه بر ۶ مدرس برتر استانی، از ۱۰ مدرس شایسته تقدیر در سطح مراکز آموزش علمی کاربردی استان قزوین نیز قدردانی شد.
