به گزارش گروه دانشگاه پایگاه خبری دوم آذر، محمد مولوی، نماینده سازمان سنجش در استان قزوین گفت:۲۰ هزار و ۱۵۱ دانش آموز قزوینی در آزمون سراسری ۱۴۰۰ با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی به رقابت می‌پردازند.

 

مولوی مطرح کرد: از این تعداد ۱۲ هزار و ۲۶۱ نفر خانم و هفت هزار و ۸۹۰ نفر مرد هستند که به مدت چهار روز با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

وی اظهار داشت: داوطلبان کنکور سال ۱۴۰۰ در پنج گروه آموزشی در ۱۲ شهرستان از امروز به مدت چهار روز با هم به رقابت می‌پردازند.

 نماینده سازمان سنجش در استان قزوین با اشاره به شیوه‌نامه برگزاری آزمون سراسری در شرایط کرونا تصریح کرد: همه داوطلبان تا قبل از ورود به حوزه امتحانی باید فرم خود اظهاری کرونا را تکمیل کنند و در حوزه امتحانی تحویل دهند.

وی بیان کرد: داوطلبان قبل از ورود به حوزه امتحانی تب سنجی می‌شوند و وسایل ضدعفونی کننده در اختیار آن‌ها قرار می‌گیرد؛ همچنین فاصله صندلی داوطلبان برای رعایت بیشتر موارد بهداشتی یک متر و ۸۰ سانتی‌متر در نظر گرفته شده است.

مولوی افزود: حوزه‌های امتحانی نیز قبل و بعد از آزمون ضدعفونی می‌شوند و جای هیچ‌گونه نگرانی برای شیوع کرونا در این حوزه‌ها وجود ندارد.

کنکور امسال به مدت چهار روز و در ۱۰ حوزه امتحانی در سطح استان قزوین برگزار می‌شود.