در نشست معرفی مراکز برتر آموزش علمی کاربردی کشور، از مرکز علوم و فنون قزوین که در ارزیابی سال جاری به عنوان یکی از ۱۰ مرکز برتر آموزشی انتخاب شده بود تقدیر شد.

در نشست معرفی مراکز برتر آموزش علمی کاربردی که روز یکشنبه ۱۳ تیرماه با حضور دکتر محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر محسن محمدزاده معاون نظارت و سنجش و سایر اعضای هیات‌ رئیسه، روسای واحدهای استانی و روسای مراکز آموزش علمی‌ کاربردی به صورت مجازی و همزمان در سازمان مرکزی و واحدهای استانی دانشگاه برگزار شد، از ۱۰ مرکز آموزش علمی کاربردی کشور که در ارزیابی کیفی و سطح‌بندی سال جاری به عنوان مراکز برتر آموزشی انتخاب شده بودند تقدیر شد.

به گزارش خبرنگار سرویس دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر محمدحسین امید رئیس دانشگاه در مراسم تجلیل از مراکز برتر آموزش علمی کاربردی از نظام‌مند شدن ساختار ارزیابی مراکز آموزشی این دانشگاه خبر داد و اظهار داشت: طی چهار سال اخیر تلاش شده ارزیابی مراکز آموزش علمی کاربردی به صورت مستمر و سالانه و در راستای تحقق اولین برنامه راهبردی دانشگاه انجام شود.

دکتر امید همچنین به تاثیر بیماری کرونا در برخی از عوامل سطح‌بندی به خصوص بر فعالیت‌های مرتبط با آموزش‌ اشاره و اظهار امیدواری کرد با مشارکت و دقت نظر حوزه‌های متولی، افزایش سهم سامانه‌های دانشگاه در واکشی داده‌ها، بهره‌مندی از نظرات خبرگان آموزش‌های علمی‌ کاربردی و توجه به خروجی این آموزش‌ها در ارزیابی‌ها، شاهد افزایش دقت نظر در نتایج و به دنبال آن ارتقای کیفیت آموزش‌های علمی‌ کاربردی باشیم.

دکتر شمس مدیرکل نظارت و ارزیابی دانشگاه نیز در این نشست در گزارشی از روند فرآیند ارزیابی مراکز آموزشی گفت: با توجه به ارزیابی اخیر که برای چهارمین سال انجام شده است، ۴۸۷ مرکز مشمول، بر اساس زمان آغاز  فعالیت و تعداد دانشجو شناسایی و ارزیابی شدند. از این تعداد بیش از ۹۵ درصد از مراکز در فرآیند ارزیابی مشارکت فعال داشته و نسبت به تکمیل فرم¬های خوداظهاری اقدام کردند.

دکتر شمس خاطرنشان کرد: در فرآیند ارزیابی، مراکز بر اساس مدلی مشتمل بر ۸ عامل، ۵۸ ملاک و ۱۹۰ نشانگر ارزیابی و با احتساب امتیازات کسب شده، تعیین سطح و در یکی از سطوح چهارگانه قرار گرفتند. سپس با توجه به سیر تحولی عملکرد سال جاری در قیاس با ارزیابی گذشته بسته به میزان تغییر نمره در یکی از حالت‌های پیشرفت، مانا و پسرفت قرار گرفتند و متناسب با عملکرد از تدابیر نظارتی در قالب بسته‌ های تشویقی، حمایتی، ترغیبی، هدایتی، تذکری، هشداری، ارشادی، اخطاری و بازدارنده برخوردار شدند. بر اساس اعلام مدیرکل نظارت و ارزیابی دانشگاه بنا بر نتایج حاصله این ارزیابی در سالجاری ۲۲۰ مرکز در سطح دو (لیست مراکز سطح ۲)، ۲۴۱ مرکز در سطح سه (لیست مراکز سطح ۳) و ۲۶ مرکز در سطح چهار قرار گرفتند.

در این پایان این نشست از مرکز آموزش علمی کاربردی علوم و فنون قزوین که در ارزیابی سال ۱۴۰۰ برای سومین سال متوالی در میان ۱۰ مرکز برتر آموزشی (لیست مراکز برتر) قرار گرفته است، با اهدای لوح سپاس تجلیل شد. دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قزوین کسب این موفقیت را به مسئولان و کارکنان دلسوز، مدرسان توانمند و دانشجویان پرتلاش این مرکز تبریک عرض می‌نماید.