جلسه کارگروه شورای هماهنگی کانون های فرهنگی با حضور دکتر علی اکبر طارمی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در دفتر کانون های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش خبرنگار سرویس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این جلسه دکتر علی اکبر طارمی، معاون فرهنگی و دانشجویی، ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین در جلسه بیان داشت: یکی از مهم ترین اهداف ایجاد کانون های فرهنگی ایجاد فرصت ها و کارکردهای اجتماعی است که مهم تر و فراتر از رشته ای است که در دانشگاه به تحصیل آن می پردازیم. رشته های مختلف تحصیلی، تخصص و مهارت خاصی را ایجاد می کند. اما کارکردهای اجتماعی فراتر از رشته های تحصیلی بوده و به نوعی تمرین زیست اجتماعی است.

وی خطاب به مدیران کانون های فرهنگی تاکید کرد: بروز و ظهور فعالیت های اجتماعی با تمرین در کانون های فرهنگی تقویت و کامل می شود و باید آن را جدی گرفت و رویکرد بنده به عنوان مسئول فرهنگی این است که خرد جمعی، مشورت و هم فکری را سرلوحه کار خود قرار دهم و شما عزیزان هم باید این تجربه زیست اجتماعی را بیشتر در اولویت کاری خود قرار دهید.

دکتر طارمی اظهار داشت: ما بسترهای لازم را در کانون های فرهنگی فراهم کرده ایم و اگر شما بتوانید در این جمع دانشگاهی و کانون ها خوب عمل کنید قطعا در مسئولیت های جدیدی که در آینده در جامعه خواهید داشت قوی و موفق تر خواهید بود و جایگاه خوبی با هر عنوان و رده شغلی در اجتماع به دست می آورید.

وی یادآور شد: امیدوارم شما دانشجویان این موقعیت ها و فرصت ها را به سادگی از دست ندهید و از آن در راه رشد و تعالی بهره برداری کنید. فعالیت در کانون ها تمرینی برای قرار گرفتن در فضاهای بزرگ تر، پست ها و رده های شغلی بالاتر است. مطمئنا مدیران دانشگاه، در چارچوب قوانین و مقررات دانشگاه از شما حمایت خواهند کرد.

دکتر طارمی در ادامه افزود: ما در یک مجموعه دانشگاهی قرار داریم که در آن الزامات و قوانینی وجود دارد که رعایت نظم از مهم ترین آنهاست. نظم در تمامی امور از جمله رفت و آمدها، پوشش ها، مرتب و منظم بودن فضایی که در آن هستیم و ارتباط با اعضای کانون های دیگر که باید به نحو شایسته ای رعایت شود.

وی تاکید کرد: اولین وظیفه هر فرد، این است که قوانین و مقررات آن سازمان را به رسمیت بشناسد و در طراز آن حرکت کند. علاوه بر این ها، ما دارای یک نماد و شناسه به نام کانون های فرهنگی هستیم. یعنی باید از نظر تحصیلی، اخلاق و رفتار فردی، عقیدتی، سیاسی و فرهنگی الگو و نمونه برای دیگران باشیم.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ادامه داد: باید فعالیت ها و برنامه های ما در جهت آرمان های انقلاب اسلامی و هم طراز بیانیه گام دوم انقلاب که رهبر معظم انقلاب ترسیم کرده اند، باشد و این فعالیت ها دارای ضوابط و الگوهایی است و ما ملزم به تقویت آن در جامعه و با این ضوابط و الگوها هستیم.

دکتر طارمی افزود:  اولین گام در رسیدن به جامعه تمدنی نوین، خودسازی است که از خود شناسی شروع می شود یعنی اینکه من باید توانمندی های خود را بشناسم و آن را تقویت کنم و توان رهبری و مدیریت را نیز داشته باشم به عنوان مثال دبیران کانون ها می توانند مناسبت های ملی و مذهبی را در طول سال، شناسایی کنند و با توجه به تخصص و مرتبط بودن برنامه با کانون شان، برنامه های پیشنهادی خود را در اسرع وقت به حوزه فرهنگی ارائه دهند تا بعد از مطرح شدن در جلسه شورای فرهنگی و گرفتن مصوبه نسبت به اجرای برنامه خود اقدام نمایند.

وی سپس، یادآور شد: در هفته پیش رو، دو مناسبت مهم هفته دفاع مقدس و اربعین حسینی وجود دارد که باید کانون ها حضور چشمگیری داشته باشند. هر کدام از کانون ها در حیطه کاری خودشان می توانند برنامه اجرا کنند. پس محور کار ما زیست اجتماعی و جامعه پذیری است. کانون ها تبلور عینی زیست اجتماعی هستند و در شرایط کنونی که بیماری کرونا باعث شده که برنامه های حضوری نداشته باشیم، فضای مجازی بستر خوبی برای فعالیت های فرهنگی است و باید از این ظرفیت بزرگ در جهت نیل به اهداف حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی در دانشگاه استفاده کرد.

 لازم به ذکر است، در پایان جلسه، دبیران کانون ها، گزارشی از فعالیت ها و مشکلات کانون خود را بیان کردند. هم چنین دکتر طارمی از دفاتر کاری دبیران کانون ها نیز بازدید به عمل آورد.