ویژه برنامه گرامی داشت هفته دفاع مقدس، با حضور هیات رییسه، استادان، کارکنان و دانشجویان و با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی، در مسجد امام رضا (ع) دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش خبرنگار سرویس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مراسم، سرهنگ درزی رامندی، جانشین فرمانده سپاه امام حسن مجتبی (ع) شهرستان قزوین ضمن گرامی داشت هفته دفاع مقدس و تسلیت ایام اربعین حسینی (ع)، بیان داشت: ما مرهون و مدیون خون شهدای دفاع مقدس هستیم چرا که خون این شهدای بزرگوار باعث تثبیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران شد.

وی افزود: دشمن در هیچ زمانی از توطئه و ترور علیه انقلاب دست برنداشته است و علیه این نظام دشمنی و خصومت می ورزد و شهدا با نثار جان و خون شان امنیت را در این کشور پایدار کردند.

سرهنگ درزی رامندی با تاکید بر تبیین و برگزاری مراسم گرامی داشت هفته دفاع مقدس، یادآور شد: سوالی که ممکن است مطرح شود که چرا ما شروع جنگ تحمیلی را جشن می گیریم، باید در پاسخ گفت، که اولاً جنگ ما هنوز تمام نشده و دلیل دیگر نیز این است که چون جنگ بین حق و باطل به وقوع پیوسته و ما چون در جبهه حق هستیم و به مصاف باطل رفتیم آغاز این واقعه را جشن می گیریم.

وی افزود: ما در دوران جنگ تحمیلی با ساده ترین وسایل جنگی بر پیشرفته ترین تجهیزات نظامی دشمن پیروز شدیم. میانگین سنی فرماندهان دفاع مقدس ۲۰ الی ۳۰ سال بود که به راحتی با این سنین کم جنگ را اداره می کردند.

جانشین فرمانده سپاه امام حسن مجتبی (ع) شهرستان قزوین در ادامه تصریح کرد: امروز آسمان ما امن ترین نقطه خاورمیانه است که به راحتی می توان از آن در راه توسعه کشور استفاده کرد و این امر به برکت خون شهدای گرانقدر و رزمندگان عزیز به دست آمده است.

وی در پایان یادآور شد: ما باید این نسل و نسل های آینده را با این ظرفیت ها و پیروزی هایی که به واسطه جان فشانی دل آور مردان عرصه نبرد کسب شده آشنا کنیم و تک تک ما این مسئولیت را داریم که به این وظیفه عمل کنیم و قطعا در آخرت نیز باید پاسخگوی این شهدا و رزمندگان و ایثارگران باشیم.

در ادامه این مراسم، حجت الاسلام والمسلمین جعفر مقصودی، معاون فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، ضمن گرامی داشت هفته دفاع مقدس و تسلیت ایام اربعین حسینی (ع)، بیان داشت: ابرقدرت ها همین که دیدند انقلاب اسلامی به پیروزی رسید، شروع به توطئه و فتنه علیه جمهوری اسلامی کردند و آخرین تیرشان، شروع جنگ تحمیلی بود که در اصل جنگ جهانی سوم محسوب می شد.

وی افزود: در این جنگ۵۰ کشور علیه ایران حضور داشتند و ۸ سال کشور ما را درگیر یک جنگ سخت کردند و ما بیش از دویست هزار شهید تقدیم انقلاب کردیم و این آرامش، رفاه و امنیتی که الان داریم حاصل خون ها و خون دل خوردن ها است و این امر، مسئولیت سنگینی را بر دوش ما نهاده است.

حجت الاسلام والمسلمین جعفر مقصودی، در پایان گفت: پایبندی مردم به ارزش های دینی و اخلاقی، وجود ولایت فقیه و ارتباط مردم و مسئولین از دلایل پیروزی در دوران دفاع مقدس است و دشمنان به این نتیجه رسیدند که باید با جنگ نرم با ایران بجنگند و این جنگ بسیار سخت و پیچیده تر از جنگ سخت است.

وی در پایان گفت: در جنگ نرم، شما از دشمن متنفر نمی شوید چون به ظاهر دشمن را نمی بینید، ولی در جنگ سخت، مرزها معلوم بود ولی در جنگ نرم مرزها معلوم نیست و دشمن از همه جا در حال فرستادن فرکانس های منفی و ضد ارزشی و شبهات است که مخاطب اصلی آن جوانان هستند، پس ما باید با تمام وجود از آنها دفاع کنیم.