گنجی: آماده سازی ۲۱۷ هزار ظرفیت خوابگاهی برای سال تحصیلی جدید / بودجه تعمیر و تجهیز خوابگاه‌ها به زودی به دانشگاه‌ها اختصاص داده می‌شود

مسعود گنجی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در گفتگو با خبرنگار دانشگاه پایگاه خبری دوم آذر، در خصوص تجهیز و بازسازی خوابگاه‌های دانشجویی در ایام تابستان گفت: بودجه‌ای که صندوق برای بازسازی خوابگاه ها، آشپزخانه‌ها و خوابگاه‌ها در اختیار دانشگاه‌ها قرار می‌دهد، از بودجه اختصاصی صندوق است که از اجاره بهای خوابگاه به دانشگاه داده می‌شود؛ اما به دلیل شرایط کرونایی و کاهش درآمد صندوق رفاه از اجاره بهای خوابگاه، بودچه چندانی برای تجهیز و بازسازی خوابگاه‌ها در اختیار نداشتیم که بتوانیم تجهیز و بازسازی کامل خوابگاه‌ها را برای سال تحصیلی جدید داشته باشیم.

وی افزود: مبالغی که در اختیار داشتیم، از طریق وام‌های دانشجویی که توسط دانشجویی بازپرداخت می‌شود به دانشگاه‌ها دادیم که خوابگاه‌های رتبه ۴ و ۵ باید به صندوق اعلام شود که تا پایان تابستان بازسازی و ارتقا داده شوند.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان اضافه کرد: دانشگاه‌هایی که اعلام آمادگی کردند که ۵۰ درصد خودشان هزینه کنند و ۵۰ درصد صندوق کمک کند، قرارداد‌های آن‌ها به زودی بسته می‌شود و مبالغ مورد نیاز به حساب دانشگاه‌ها واریز می‌شود.

وی یادآورشد: در مجموع ۴ یا ۵ خوابگاه رتبه ۵ در کشور داریم که هزینه بازسازی آن‌ها تامین شده و به دانشگاه‌ها اعلام کردیم که باید این خوابگاه‌ها بازسازی و به چرخه خدمات رسانی به دانشجویان اضافه شوند.

گنجی در خصوص ظرفیت آماده سازی خوابگاه‌های دانشجویی برای سال تحصیلی جدید گفت: بیش از ۲۱۷ هزار نفر ظرفیت داریم که امیدواریم که بتوانیم همه این خوابگاه‌ها را برای مهرماه آماده کنیم.